Intrebari Frecvente

 

Se acorda certificate de participare la cursuri?

Da, pentru cei interesati.

Cum se obtine cardul de fidelitate?

Cardul de fidelitate se acorda cursantilor care au participat (cu taxa) la minim 3 cursuri ale Scolii de Arte si Maniere. Cardul poate fi ridicat de la sediul din Str. Popa Soare, Nr. 40, Et. 1 in timpul programului cu publicul, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00. Posesorii cardului de fidelitate beneficiaza de reducerea de 10% mentionata pe paginile cursurilor sau evenimentelor.

Acordati burse?

Da, pentru copiii din familii cu dificultati financiare acordam, la cerere, bursa (gratuitate). Puteti solicita un loc gratuit pentru un copil pe adresa de mail contact@victoriei.ro.

Cat dureaza atelierele?

Fiecare atelier va avea o durata aproximativa de 1 h ½.

Exista un numar minim de participanti?

Pentru inceperea fiecarui atelier este necesar sa existe un numar minim de 7 cursanti inscrisi.

Cum se face plata?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la

  • Sediul Scolii de Arte si Maniere: Strada POPA SOARE nr. 40, et. 1
  • In contul fundatiei, mentionind numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

Ce fac daca nu mai pot participa la cursul la care m-am inscris?

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tarziu cu 3 zile inainte de incepere.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la ateliere sunt limitate.