Beatrice Iordan

 

Cu o bogată exerienţă în lucrul cu copiii, Beatrice Iordan a terminat liceul Pedagogic Elena Cuza din Bucureşti în 2000 si a urmat cursurile secţiei de Actor păpuşar ale facultăţii de teatru I.L.Caragiale din Bucureşti, pe care a absolvit-o în 2006.

S-a înscris la un master de Regia spectacolului de animaţie, din cadrul aceleiaşi facultăţi, absolvindu-l în 2010. Pasionată de muzică, pictură şi nu în ultimul rînd de teatru s-a agajat la Muzeul Ţăranului Român ( 2006) biroul Atelierul de creativitate unde a iniţiat un Atelier de teatru de animaţie pentru copii şi tineret.

A susţinînd numeroase spectacole în cadrul tîrgurilor de la MŢR, dar nu numai ci şi prin şcoli şi anul trecut la festivalul Viaţa e frumoasă din cadrul Operetei Române Ion Dacian ediţia a doua.

A participat la numeroase ateliere şi workshopuri de pictură şi teatru ca şi instructor, fiind implicată şi în scrierea cărţii Teatru de umbre în muzeu, autori Alexandra Zbughea, Raluca Bem Neamu, Beatric Iordan, Mastan Bruno,Edit.Triton,2010.

 Din 2008 a avut numeroase expoziţii de pictură de grup şi personale.

Din 2003 cîntă alături de alţi trei colegi într-un mic ansamblu vocal-instrumental numit Trei parale care s-a consacrat muzicilor urbane de tradiţie orală din România sec.XIX. Ansamblul concertează cu regularitate în România şi a realizat şi un prim CD intitulat Bazar.


Ateliere si evenimente cu Beatrice Iordan

Atelier spectacol ”Calatoriile lui Ivan” (4-6 ani)

O poveste senzoriala Ne propunem apropierea copiilor de...  [Citeste mai mult]